søndag den 2. august 2009

Danmark-Tyskland-Østrig (Fulpmes)


Så er vi nået til vores lejlighed i Østrig, som ligger smukt i Stubaital med udsigt til bjergene omkring og med bimlende kirke- og koklokker i området. Vi havde en god køretur herned med kun en enkelt kødannelse på motorvejen i det tidligere Østtyskland. Af en eller anden grund kom der ingen advarsel på GPS'en, så vil sad i kø i næsten 1½ time, men det var vist mest mig, det generede. Børnene spillede på deres nye Nintendospil, så de opdagede det vist næsten ikke.
<--På færgen
<-- Tårnet på ridderborgen

Vi overnattede i Göggelsbuch i Sydtyskland, og havde den fantastiske fornøjelse at bo i nærheden af kirken i den lille by, som så det som sin opgave at holde alle i ånde ca. hver halve time hele natten!! Hotellet var ellers fint nok og maden også, og lørdag morgen kørte vi den korte vej til Pappenheim og så den gamle ridderborg. Det var en rigtig flot borg med både forborg og hovedborg og med et højt og flot tårn med fantastisk udsigt.
Bagefter kørte vi videre til Østrig og ankom som planlagt ved 17-tiden indenfor den periode, hvor vi kunne hente nøglerne til vores lejlighed. Det er en udemærket lejlighed - og så er her endda trådløst internet i huset - derfor dette indlæg så tidligt i ferien. Samtidig fandt vi dog ud af, at selv om det er et stort turistområde og alle lejligheder skifter lørdag efter 16, så betyder det desværre ikke, at der er nogen butikker åbne før mandag morgen !! Så vi skal have rugbrødsmadder igen i aften, det er der vist ikke så meget tvivl om.

Idag var vi først i rovfugleparken her i Fulpmes. Der var både falke, ørne, lammegrib og forskellige ugler, så det var meget sjovt. Derefter havde vi lovet ungerne en tur til det store offentlige svømmebad, da her nok er omkring 30 grader. Vi svømmede og kunne bagefter konstatere, at man i byen laver nogle glimrende store isdesserter, så rugbrød i aften er vist helt iorden.

Imorgen står den på indkøb og vandretur i bjergene, hvis vejret ellers arter sig vel.

Mange hilsner fra os
Jonathan, Rebecca, Søren og Christina

2 kommentarer:

  1. Dejligt at høre fra jer. Dette er en test.
    Hilsen - MUSO

    SvarSlet
  2. Hej med jer,

    I skriver for lidt og der er for få sjove billeder.

    Hilsen - Ole John

    SvarSlet